Als u mijn nieuwsbrieven per email wilt ontvangen, kunt u dat hier aangeven.


Laatste Nieuws
  (News in English here)


NIEUWSBRIEF TOOS van HOLSTEIN
mei 2017

e-mail      toos@toosvanholstein.nl

website    www.toosvanholstein.nl

               www.toos.biz

YouTube  http://bit.ly/ij4Pag

Weblog    http://toosvanholstein.wordpress.com/

ook actief op Facebook, LinkedIn,Twitter, Pinterest, Pictify, Tumblr en Instagram

Cantare, olieverfschilderij 90-120 cm

Expositie in Drenthe

Hollen of stilstaan? Als ik mag kiezen, vind ik af en toe hollen toch beslist te verkiezen boven langdurig stilstaan. Dus is er in Maastricht van mij nog de expositie "Paradise lost" gaande bij de Onze Lieve Vrouwe Galerie tot 10 juni, loopt er in het Groningse Nieuweschans bij galerie Wiek XX nog een tot 16 juli en start er binnenkort eentje in Drenthe. Bij Galerie Drentsche Aa in Balloo. Een echt Drents boerderijdorp even ten oosten van Assen in een toeristisch natuur en fietsgebied. Vlak bij de beek die de naamgever is van de galerie.

 

Op Hemelvaartsdag 25 mei start daar de expositie 'Dreams' met een flink aantal werken van mijn hand. Dat ik die Hemelvaartsmiddag zelf aanwezig ben, spreekt vanzelf. De rest van de tijd tot 27 augustus nemen Jan en Hilde Wekema als galerie-eigenaren de kunsthonneurs waar. Meer gegevens staan hieronder.

Veel meer over allerlei zaken rond die expositie is vanaf morgen te lezen in mijn blog "TOOS&ART"  http://toosvanholstein.wordpress.com/ . Natuurlijk kan ik 't niet nalaten daar van tijd tot tijd even op te wijzen in deze Nieuwsbrief. Kwam 't er de afgelopen tijd niet van om de wekelijkse afleveringen te lezen? Dan heb je toch zomaar het blauw van Yves Klein, bordeauxrood monnikenwerk, de Maria-tentoonstelling in Utrecht, twee fotoboeken over Myanmar en mijn surrealistische ervaringen in het Rotterdamse Boijmans gemist.

Expositie 'Dreams' in Galerie Drentsche Aa van 25 mei t/m 27 augustus

vernissage Hemelvaartsdag 25 mei

open vrijdag t/m zondag 13-17 uur

Balloo 27,  9458 TA Balloo

www.galeriedrentscheaa.nl"for me art is travelling the mind"