De nieuwste schilderijen van Toos van Holstein
Nieuwste schilderijen

Muziek schilderijen van Toos van Holstein
Muziek schilderijen

VenetiŽ schilderijen
Venetië schilderijen

 

in 2016 Briljanten Kunstenaar van Nederland
 

        Penombra (80-70 cm), olieverfschilderij

te zien bij de expositie in Galerie Wiek XX (Bad Nieuweschans)

 

Agenda tentoonstellingen
Agenda

Laatste Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
(abonneer)

Kaarten en CDRoms
Postkaarten
& cd-roms

Gratis Toos van Holstein screensaver
Download
Screensaver

 

LAATSTE NIEUWS

NIEUW: Op 24 februari opende een expositie van Toos van Holstein bij de in Nederland gerenommeerde Galerie Wiek XX in Bad Nieuweschans (Groningen). De nieuwe werken van Toos daar zijn te bezichtigen tot 31 maart. Meer informatie is te lezen in de Nieuwsbrief (knop rechts boven)

NIEUW: Toos van Holstein toont vanaf 2 februari haar serie 'De Mens op Weg' in Sjakie's Galerie in Middelburg (Vlasmarkt 51). Een serie werken gebaseerd op de pelrimage naar Santiago de Compostela en de Divina Commedia van Dante. De expositie duurt tot 30 maart. Zie voor meer informatie onder 'Nieuwsbrief' en 'Exposities'.

NIEUW: Op 2 februari startte ook weer de maandelijkse Kunst en Cultuurroute in Middelburg (1e zondag van elke maand 13-17 uur). Zo'n 30 kunstadressen in Middelburg, waaronder het atelier van Toos aan de Korendijk 56, zijn dan vrij toegankelijk.

Bij de verkiezing van Kunstenaar van het Jaar 2019 is Toos na diverse publieks en juryrondes opnieuw verkozen bij de 25 populairste kunstenaars van Nederland. Een mooie prestatie natuurlijk die alleen mogelijk is geweest dankzij de vele stemmen van liefhebbers van haar werk. Hierbij dank voor een ieders stem.

Toos van Holstein is gevraagd meet te doen met de actie heARTparade voor het ontwikkelen van een medicijn voor de ernstige energiestofwisselingsziekte waaraan kinderen die dat hebben in het algemeen veel te vroeg overlijden. Over de heARTseat die ze hiervoor beschilderde is een professionele film te zien bij de link  https://vimeo.com/294111095 . Meer over die actie zelf op http://energy4all.nl/acties/heart-parade .

 

bal  Elke week schrijft TOOS over de kunstwereld om haar heen in haar blog "TOOS&ART". Nieuwsgierig? Dan naar https://toosvanholstein.wordpress.com . Daar kun je er ook heel makkelijk voor zorgen dat het blog elke week automatisch bij je komt.

bal 11 Keer per jaar de Kunst en Cultuurroute in Middelburg! Elke 1ste zondag van de maand (behalve in januari) zijn ateliers en galerieën geopend van 13-17 uur. Dus ook het atelier van Toos van Holstein aan de Korendijk 56.

 


TOOS  - 
the movie

 
Korte film:
Achtergrond, werk en
werkwijzen van Toos
Kom op bezoek Palette Toos houdt iedere eerste zondag van de maand open huis in haar atelier in Middelburg Palette Klik op een palet voor de complete agenda Palette Toos houdt iedere eerste zondag van de maand open huis in haar atelier in Middelburg Palette