De nieuwste schilderijen van Toos van Holstein
Nieuwste schilderijen

Muziek schilderijen van Toos van Holstein
Muziek schilderijen

VenetiŽ schilderijen
Venetië schilderijen

in 2016 Briljanten Kunstenaar van Nederland
 

 

  Proost op de nieuwe nominatie van Toos van Holstein voor de verkiezing van Kunstenaar van het Jaar 2019. Meer daarover hieronder in 'Laatste Nieuws'. Net als over die speciaal beschilderde HeartSeat waarop ze zit.

 

Agenda tentoonstellingen
Agenda

Laatste Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
(abonneer)

Kaarten en CDRoms
Postkaarten
& cd-roms

Gratis Toos van Holstein screensaver
Download
Screensaver

 

LAATSTE NIEUWS

NIEUW: Toos van Holstein is opnieuw genomineerd voor de prestigieuze verkiezing van Kunstenaar van het Jaar. Het publiek kan nu kiezen uit de 90 genomineerden voor het jaar 2019. Stemmen kan via https://www.kunstenaarvanhetjaar.nl/verkiezing2019/ronde2/. Meer over deze verkiezing is te lezen in de Nieuwsbrief van Toos (knop rechts boven)

NIEUW: Mathilde Willink, een naam die nog steeds veel herinneringen oproept. Haar geboortestad Terneuzen viert in juli en augustus haar virtuele 80ste verjaardag met een aantal exposities. Op uitnodiging heeft Toos van Holstein hieraan van harte haar medewerking verleent met een 3-luik en een installatie. Meer daarover in haar Nieuwsbrief.

NIEUW: Toos van Holstein is gevraagd meet te doen met de actie Heart-Parade voor het ontwikkelen van een medicijn voor de ernstige energiestofwisselingsziekte waaraan kinderen die dat hebben in het algemeen veel te vroeg overlijden. Klik https://youtu.be/Bai64csXAK0 voor een video van het creëren van die hartvormige stoel. Meer over die actie op http://energy4all.nl/acties/heart-parade .

bal Bij de verkiezing van Kunstenaar van het Jaar 2018 is Toos na diverse publieks en juryrondes geëindigd bij de laatste 25 populairste kunstenaars van Nederland. Een mooie prestatie, dankzij de vele stemmen van liefhebbers van haar werk en een bevestiging van haar plaatsing de afgelopen jaren.

bal  Elke week schrijft TOOS over de kunstwereld om haar heen in haar blog "TOOS&ART". Nieuwsgierig? Dan naar https://toosvanholstein.wordpress.com . Daar kun je er ook heel makkelijk voor zorgen dat het blog elke week automatisch bij je komt.

bal 11 Keer per jaar de Kunst en Cultuurroute in Middelburg! Elke 1ste zondag van de maand (behalve in januari) zijn ateliers en galerieën geopend van 13-17 uur. Dus ook het atelier van Toos van Holstein aan de Korendijk 56.

 


TOOS  - 
the movie

 
Korte film:
Achtergrond, werk en
werkwijzen van Toos


bal  Sinds enkele jaren heeft Toos een 2de website: "TOOS". Hierin toont ze o.a. kunstwerken die een brug slaan tussen haar olieverven en de toepassing van digitale technieken www.toos.biz .Kom op bezoek Palette Toos houdt iedere eerste zondag van de maand open huis in haar atelier in Middelburg Palette Klik op een palet voor de complete agenda Palette Toos houdt iedere eerste zondag van de maand open huis in haar atelier in Middelburg Palette